Pokud jste obdrželi e-mail s názvem „Váš účet musíme uzavřít“, znamená to, že jsme zkontrolovali aktivitu na vašem účtu a rozhodli jsme se jej trvale uzavřít na základě důvodů uvedených v Podmínkách ZEN. Chápeme, že vás tato zpráva může rozrušit. Toto rozhodnutí je pečlivě posouzeno a je konečné.
Proč váš účet uzavíráme
Ve většině případů e-mail vysvětluje důvod uzavření a uvádí konkrétní ustanovení Podmínek. Mezi běžné důvody patří:
- Instalace aplikací pro vzdálené ovládání zařízení, které jiné osobě umožňují přístup k vašemu účtu ZEN.
- Založení účtu ZEN na žádost neznámých osob.
- Používání aplikace ZEN.COM na zařízení, které patří někomu jinému.
- Používání osobního účtu ZEN k podnikatelské činnosti.
- Nedodržování našich bezpečnostních doporučení.
Někdy z důvodu našich Zásad, Podmínek nebo právních předpisů nemůžeme sdělit přesný důvod.
Co udělat před uzavřením účtu
Převeďte zbývající peníze
Pokud máte na účtu ZEN stále peníze, převeďte je na jiný účet běžným bankovním převodem v aplikaci ZEN.COM. Po naplánování uzavření účtu již jiné způsoby převodu nejsou k dispozici.
Pokud prostředky nepřevedete před datem uzavření, uložíme je na dočasný účet. Chcete-li je později vybrat, napište nám na hello@zen.com.
Stáhněte si výpisy z účtu
Stáhněte si všechny výpisy z účtu, které budete před datem uzavření potřebovat. Export výpisů v aplikaci ZEN.COM, dokud je váš účet stále aktivní, je zdarma.
Export výpisů z trvale uzavřeného účtu stojí 100 EUR za každý požadavek.
Přesměrujte příchozí peníze na jiný účet
Po obdržení e-mailu s názvem „Váš účet musíme uzavřít“ již nemůžete na svůj účet ZEN přijímat peníze.
Pokud očekáváte vrácení peněz za platbu kartou nebo převod z jiné finanční instituce, použijte, pokud je to možné, jiný účet. Veškeré peníze zaslané na váš účet ZEN během období uzavírání nebo po uzavření účtu budou automaticky vráceny odesílateli.