Als u een e-mail met als onderwerp “We moeten uw account sluiten” hebt ontvangen, betekent dit dat we de activiteit op uw account hebben beoordeeld en hebben besloten het account permanent te sluiten op basis van de redenen die in de ZEN-voorwaarden staan vermeld. We begrijpen dat dit bericht vervelend kan zijn. Het besluit is zorgvuldig beoordeeld en is definitief.
Waarom uw account wordt gesloten
In de meeste gevallen wordt in de e-mail de reden voor de sluiting uitgelegd en het specifieke artikel uit de voorwaarden vermeld. Veelvoorkomende redenen zijn:
- Het installeren van apps voor externe apparaatbediening waarmee iemand anders toegang krijgt tot uw ZEN-account.
- Het openen van een ZEN-account op verzoek van onbekenden.
- Het gebruiken van de ZEN.COM-app op een apparaat dat van iemand anders is.
- Het gebruiken van een ZEN Personal-account voor zakelijke activiteiten.
- Het niet opvolgen van onze veiligheidsaanbevelingen.
Soms kunnen we vanwege ons beleid, de voorwaarden of de wet de exacte reden niet bekendmaken.
Wat u moet doen voordat uw account wordt gesloten
Uw resterende geld overboeken
Als u nog geld op uw ZEN-account hebt staan, boekt u dit over naar een andere rekening met een standaardbankoverschrijving in de ZEN.COM-app. Zodra het account gepland staat om te worden gesloten, zijn andere overboekingsmethoden niet meer beschikbaar.
Als u het geld niet vóór de sluitingsdatum overboekt, plaatsen we het op een tijdelijke rekening. Om het later op te nemen, kunt u ons e-mailen via hello@zen.com.
Uw rekeningafschriften downloaden
Download alle rekeningafschriften die u vóór de sluitingsdatum nodig hebt. Het exporteren van afschriften in de ZEN.COM-app terwijl uw account nog actief is, is gratis.
Het exporteren van afschriften van een permanent gesloten account kost 100 EUR per verzoek.
Binnenkomend geld omleiden naar een andere rekening
Nadat u de e-mail met als onderwerp “We moeten uw account sluiten” hebt ontvangen, kunt u geen geld meer op uw ZEN-account ontvangen.
Als u een terugbetaling op uw kaart of een overschrijving van een andere financiële instelling verwacht, gebruik dan indien mogelijk een andere rekening. Geld dat tijdens de sluitingsperiode of nadat het account is gesloten naar uw ZEN-account wordt verzonden, wordt automatisch teruggestuurd naar de afzender.